Вход
Количката е празна
Търси

Блог Luxzona

За 8 март ще подарим на 8 от вас по един подарък

За 8 март ще подарим на 8 от вас един от продуктите на снимката

Условието е да харесате страницата ни във facebook, да споделите снимката там публично и да ни напишете в лично съобщение КОДА на избрания продукт от снимката, който искате да спечелите!

Начало на играта 02.03.2018 г. Край на играта 08.03.2018 г., 20:00 часа.

Жокер ;)

Продължава...

Плажни чанти - за какво да внимаваме при избора на плажна чанта

Лято е! Време е за почивка на море и леко полеко започвате да стягате багажа.

Един от най-важните атрибути за плажа е плажната чанта. Предварително помислете какво ще носите в нея, за да изберете най-подходящият размер.

Продължава...

Бизнес чанта

  • Публикувана в Блог Luxzona

Бизнес чантата е най-подходящият и нужен аксесоар за съвременният делови човек.

Те могат да бъдат с различен дизайн, спортен или официален стил, съобразен с мъжката мода. Обикновено се носят в ръка, но има и модели с допълнителна дълга дръжка, за да се носят през рамо. Най-предпочитаните цветове за бизнес чанта са черно, бордо, нюанси на кафявото. Голямото удобство на бизнес чантата е, че освен документи и нужните вещи, които носим имат и отделение за лаптоп.

Ние от онлайн магазин luxzona.eu предлагаме нови топ модели бизнес чанти от естествена кожа, еко кожа и от плат, с гаранция за супер качество и моден дизайн.

Продължава...

Мъжки портфейл - съвети при избор на портфейл

  • Публикувана в Блог Luxzona

Изборът на мъжки портфейл не е лесен, защото трябва да се съобразите със стила и потребностите си. Внимавайте за качеството на естествената кожа, от която е направен. Тя трябва да е мека и еластична, за да не се пречупва, но и достатъчно дебела и здрава..

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking