регистрация Вход
Количката е празна

Уважаеми клиенти, поради наложеното извънредно положение не можем да гарантираме сроковете за доставка.
Молим да го имате предвид при поръчки! Очаквайте обаждане от наш служител! Бъдете здрави!

Блог Luxzona

За 8 март ще подарим на 8 от вас по един подарък

За 8 март ще подарим на 8 от вас един от продуктите на снимката

Условието е да харесате страницата ни във facebook, да споделите снимката там публично и да ни напишете в лично съобщение КОДА на избрания продукт от снимката, който искате да спечелите!

Начало на играта 02.03.2018 г. Край на играта 08.03.2018 г., 20:00 часа.

Жокер ;)

Продължава...

Плажни чанти - за какво да внимаваме при избора на плажна чанта

Лято е! Време е за почивка на море и леко полеко започвате да стягате багажа.

Един от най-важните атрибути за плажа е плажната чанта. Предварително помислете какво ще носите в нея, за да изберете най-подходящият размер.

Продължава...

Бизнес чанта

  • Публикувана в Блог Luxzona

Бизнес чантата е най-подходящият и нужен аксесоар за съвременният делови човек.

Те могат да бъдат с различен дизайн, спортен или официален стил, съобразен с мъжката мода. Обикновено се носят в ръка, но има и модели с допълнителна дълга дръжка, за да се носят през рамо. Най-предпочитаните цветове за бизнес чанта са черно, бордо, нюанси на кафявото. Голямото удобство на бизнес чантата е, че освен документи и нужните вещи, които носим имат и отделение за лаптоп.

Ние от онлайн магазин luxzona.eu предлагаме нови топ модели бизнес чанти от естествена кожа, еко кожа и от плат, с гаранция за супер качество и моден дизайн.

Продължава...

Мъжки портфейл - съвети при избор на портфейл

  • Публикувана в Блог Luxzona

Изборът на мъжки портфейл не е лесен, защото трябва да се съобразите със стила и потребностите си. Внимавайте за качеството на естествената кожа, от която е направен. Тя трябва да е мека и еластична, за да не се пречупва, но и достатъчно дебела и здрава..

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking