регистрация Вход
Количката е празна
Търси

Дамски раници

Дамските раници добиват все по-голяма популярност сред жените, защото са практични и удобни. 

В категорията са включени красиви и стилни модели дамски раници с високо качество на изработка и внимателен подбор на качествени материали. За да задоволим вашите предпочитания сме добавили много ефектни раници с капси, с пайети, с шипове, с картинки и други декорации, различни по размер и съвременен дизайн.

Онлайн магазин luxzona.eu ще намерите голямо разнообразие дамски раници от еко кожа, от естествена кожа, от плат и от брезент като всяка седмица допълваме категорията с нови модели дамски раници.

Дамски раници

Макар раниците като артикул да се свързват повече с по-силния пол, дамските такива също са доста популярни и използвани. И за това си има редица причини. Започвайки от удобството и комфорта, които дамските раници предоставят при пренасяне на багаж, и стигайки до предлаганата на пазара богата и разнообразна гама от модели, цветове и дизайни. По-надолу в текста ще поговорим малко повече за ползите и преимуществата от притежанието на дамска раница. В допълнение, ще научите кои са основните фактори при избора на дамска раница и защо би било изгодно за вас да си вземете такава от специализираната платформа luxzona.eu.

Кои са предимствата на дамските раници?

Дамски раници 1
Дамски раници - За пренос на товар

Предимства на дамските раници могат да бъдат изведени в редица аспекти от тяхната употреба. В следващите редове ще се опитаме да обособим накратко най-важните сред тези предимства.
1. Дамски раници: комфорт – дамската раница е изключително удобна и комфортна за носене навсякъде. От една страна, носенето й няма да ви натоварва особено от чисто физическа гледна точка. От друга, в нея могат да бъдат слагани най-различни вещи и принадлежности. В това число необходими в ежедневието неща, като например документи за офиса или бутилка минерална вода, както и по-специални неща като дрехи, принадлежности за тренировка и т.н.
2. Дамски раници: стил – в днешно време на пазара могат да бъдат намерени множество разнообразни модели дамски раници. Модели, всеки от които притежава уникални размери, форми, цветове и дизайни. Така че за вас няма да е никакъв проблем да си вземете дамската раница, която отговаря най-добре на вкуса и стила ви и играе ролята на идеалния допълващ елемент към вашето облекло и външен вид.
3. Дамски раници: подходящи за специални поводи – под „специални поводи“ имаме предвид редица събития – лични (екскурзия или къмпингуване с приятели) или професионални (тиймбилдинги, бизнес пътувания). Дамската раница е подходяща принадлежност за подобни поводи, тъй като е способна да побере значителна част от необходимия ви багаж. Със сигурност ще изглеждате по-добре и ще се чувствате по-комфортно, ако вместо да мъкнете куфари или купища чанти, просто сложите една дамска раница на гърба си и с нейна помощ пренесете желаните от вас вещи и принадлежности.

Как да изберете подходящата дамска раница?

Дамски раници 2
Дамски раници - Елегантни и спортни

Няколко са главните фактори, които трябва да вземете предвид при избора на конкретна дамска раница. Сред тях са нейните размери, цвят и дизайн, както и допълнителни принадлежности и екстри. Ето най-важното за всеки един от споменатите фактори:
- размер – добре преценете от какъв точно размер дамска раница се нуждаете. Разбира се, изборът по критерий „размер“ зависи най-вече от това за какво смятате да използвате дамската раница. Ако тя ще влиза в употреба главно през работното ежедневие и в нея ще се носят само документи, минерална вода и други подобни неща за офиса, спокойно бихте могли да заложите и на по-малък размер. В случай обаче, че пътувате често по лични или професионални поводи и искате дамската раница да ви е от помощ в пренасянето на значителна част от багажа, ви препоръчваме да си вземете достатъчно голяма такава.
- цвят и дизайн – няма как да не споменем цвета и дизайна като фактори при избора на дамска раница. Все пак въпросната дамска раница ще се превърне в част от вашия външен вид и трябва да отговаря на стила ви по най-добрия начин, нали? Препоръчваме ви да съобразите дамската раница с местата, на които ще я носите най-често, както и с носеното от вас облекло. Така впоследствие ще ви е много по-лесно, когато подготвяте визията си за срещи с приятели, колеги или познати.
- структура – структурата на дамската раница също е от немалко значение. Под „структура“ имаме предвид най-вече броя на преградите и техните предназначения. Дамска раница с повече и различни по тип прегради ще ви даде възможност да направите по-удачно разпределение на своите вещи и принадлежности. В една преграда например биха могли да се сложат дрехи за преобличане, във втора – храна и минерална вода, в трета – документи за офиса и т.н.
- допълнителни принадлежности и екстри – допълнителните принадлежности и екстри могат да спомогнат за повишаване на удобството и комфорта при носене на дамската раница, както и за по-доброто разпределение на багажа вътре в нея. Коланът за кръста например гарантира стабилността на дамската раница и поддържането й в правилно положение в центъра на гърба. Част от дамските раници, предназначени за пренасяне на по-големи товари, пък имат и специални системи за регулиране, благодарение на които тежестта се разпределя равномерно върху всички части от човешкото тяло.

Защо да заложите на дамските раници от luxzona.eu?

Дамски раници 3
Дамски раници - Закупете сега!

luxzona.eu ще ви предложи редица преимущества, когато става въпрос за пазаруване на дамски раници. Започвайки от изкл ючително разнообразната продуктова гама и актуалността на отделните модели, и стигайки до изгодните от ценова гледна точка оферти.
Разнообразна продуктова гама - в luxzona.eu можете да намерите голямо разнообразие от дамски раници както по отношение на техните цветове и дизайни, така и във връзка с материалите, от които са изработени. Ние предлагаме дамски раници, направени от еко кожа, естествена кожа и текстил. Голяма част от въпросните артикули са декорирани – с капси, камъни, шипове, апликации и т.н. В зависимост от личните си вкусове и предпочитания, имате възможност да си вземете едноцветни и многоцветни дамски раници, стилни и весели, елегантни и закачливи такива.
Удобство и комфорт – дамските раници, които предлагаме, притежават стилни и в същото време подходящи за нуждите на човешкото тяло дизайни. Дизайни, които ще ви гарантират максимални дози удобство и комфорт дори при пренасяне на товари със значителна тежест.
Актуалност - ние от luxzona.eu правим ново зареждане на дамски раници и други артикули абсолютно всяка седмица. Можете да бъдете напълно сигурни, че моделите, предлагани в онлайн магазина ни, наистина са най-новите, актуални и търсени такива на пазара.
Изгодни цени – в luxzona.eu ще се натъкнете на конкурентни и изгодни за вас цени, особено съпоставени с качеството на отделните артикули от категория „Дамски раници“. В допълнение, периодично правим значителни намаления в цените на част от въпросните артикули, което ви дава възможност да получите най-добрите дамски раници, без да се налага да правите кой знае колко големи разходи за целта.
Заложете на дамските раници от luxzona.eu и си подарете една уникална комбинация от качество, комфорт и стил!

Кои са предимствата на дамските раници
Как да изберете подходящата дамска раница
Защо да заложите на дамските раници от luxzona.eu

Текстилна дамска раница-чанта

Текстилна дамска раница-чанта

Текстилна дамска раница-чанта

Голяма дамска раница-чанта, подходяща за формат А4

Кожена дамска раница

Голяма дамска раница-чанта, подходяща за формат А4

Дамска раница, текстилна

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница с висулка

Изчерпано количество
Дамска чанта-раница от мека варена еко кожа, кремава

Дамска чанта-раница от мека варена еко кожа, кремава Код F251-1

Цена 32,00 лв

Дамска кожена раница-чанта

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Текстилна дамска раница-чанта

Текстилна дамска раница

Текстилна дамска раница

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Голяма дамска раница от еко кожа

Резултати 1 - 60 от 447

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking