Вход
Количката е празна
Търси

Дамски раници

Дамските раници добиват все по-голяма популярност сред жените, защото са практични и удобни. 

В категорията са включени красиви и стилни модели дамски раници с високо качество на изработка и внимателен подбор на качествени материали. За да задоволим вашите предпочитания сме добавили много ефектни раници с капси, с пайети, с шипове, с картинки и други декорации, различни по размер и съвременен дизайн.

Онлайн магазин luxzona.eu ще намерите голямо разнообразие дамски раници от еко кожа, от естествена кожа, от плат и от брезент като всяка седмица допълваме категорията с нови модели дамски раници.

Дамски раници

Макар раниците като артикул да се свързват повече с по-силния пол, дамските такива също са доста популярни и използвани. И за това си има редица причини. Започвайки от удобството и комфорта, които дамските раници предоставят при пренасяне на багаж, и стигайки до предлаганата на пазара богата и разнообразна гама от модели, цветове и дизайни. По-надолу в текста ще поговорим малко повече за ползите и преимуществата от притежанието на дамска раница. В допълнение, ще научите кои са основните фактори при избора на дамска раница и защо би било изгодно за вас да си вземете такава от специализираната платформа luxzona.eu.

Кои са предимствата на дамските раници?

Дамски раници 1
Дамски раници 

Предимства на дамските раници могат да бъдат изведени в редица аспекти от тяхната употреба. В следващите редове ще се опитаме да обособим накратко най-важните сред тези предимства.
1. Дамски раници: комфорт – дамската раница е изключително удобна и комфортна за носене навсякъде. От една страна, носенето й няма да ви натоварва особено от чисто физическа гледна точка. От друга, в нея могат да бъдат слагани най-различни вещи и принадлежности. В това число необходими в ежедневието неща, като например документи за офиса или бутилка минерална вода, както и по-специални неща като дрехи, принадлежности за тренировка и т.н.
2. Дамски раници: стил – в днешно време на пазара могат да бъдат намерени множество разнообразни модели дамски раници. Модели, всеки от които притежава уникални размери, форми, цветове и дизайни. Така че за вас няма да е никакъв проблем да си вземете дамската раница, която отговаря най-добре на вкуса и стила ви и играе ролята на идеалния допълващ елемент към вашето облекло и външен вид.
3. Дамски раници: подходящи за специални поводи – под „специални поводи“ имаме предвид редица събития – лични (екскурзия или къмпингуване с приятели) или професионални (тиймбилдинги, бизнес пътувания). Дамската раница е подходяща принадлежност за подобни поводи, тъй като е способна да побере значителна част от необходимия ви багаж. Със сигурност ще изглеждате по-добре и ще се чувствате по-комфортно, ако вместо да мъкнете куфари или купища чанти, просто сложите една дамска раница на гърба си и с нейна помощ пренесете желаните от вас вещи и принадлежности.

Как да изберете подходящата дамска раница?

Дамски раници 2
Дамски раници - Елегантни и спортни

Няколко са главните фактори, които трябва да вземете предвид при избора на конкретна дамска раница. Сред тях са нейните размери, цвят и дизайн, както и допълнителни принадлежности и екстри. Ето най-важното за всеки един от споменатите фактори:
- размер – добре преценете от какъв точно размер дамска раница се нуждаете. Разбира се, изборът по критерий „размер“ зависи най-вече от това за какво смятате да използвате дамската раница. Ако тя ще влиза в употреба главно през работното ежедневие и в нея ще се носят само документи, минерална вода и други подобни неща за офиса, спокойно бихте могли да заложите и на по-малък размер. В случай обаче, че пътувате често по лични или професионални поводи и искате дамската раница да ви е от помощ в пренасянето на значителна част от багажа, ви препоръчваме да си вземете достатъчно голяма такава.
- цвят и дизайн – няма как да не споменем цвета и дизайна като фактори при избора на дамска раница. Все пак въпросната дамска раница ще се превърне в част от вашия външен вид и трябва да отговаря на стила ви по най-добрия начин, нали? Препоръчваме ви да съобразите дамската раница с местата, на които ще я носите най-често, както и с носеното от вас облекло. Така впоследствие ще ви е много по-лесно, когато подготвяте визията си за срещи с приятели, колеги или познати.
- структура – структурата на дамската раница също е от немалко значение. Под „структура“ имаме предвид най-вече броя на преградите и техните предназначения. Дамска раница с повече и различни по тип прегради ще ви даде възможност да направите по-удачно разпределение на своите вещи и принадлежности. В една преграда например биха могли да се сложат дрехи за преобличане, във втора – храна и минерална вода, в трета – документи за офиса и т.н.
- допълнителни принадлежности и екстри – допълнителните принадлежности и екстри могат да спомогнат за повишаване на удобството и комфорта при носене на дамската раница, както и за по-доброто разпределение на багажа вътре в нея. Коланът за кръста например гарантира стабилността на дамската раница и поддържането й в правилно положение в центъра на гърба. Част от дамските раници, предназначени за пренасяне на по-големи товари, пък имат и специални системи за регулиране, благодарение на които тежестта се разпределя равномерно върху всички части от човешкото тяло.

Защо да заложите на дамските раници от luxzona.eu?

Дамски раници 3
Дамски раници - Закупете сега!

luxzona.eu ще ви предложи редица преимущества, когато става въпрос за пазаруване на дамски раници. Започвайки от изкл ючително разнообразната продуктова гама и актуалността на отделните модели, и стигайки до изгодните от ценова гледна точка оферти.
Разнообразна продуктова гама - в luxzona.eu можете да намерите голямо разнообразие от дамски раници както по отношение на техните цветове и дизайни, така и във връзка с материалите, от които са изработени. Ние предлагаме дамски раници, направени от еко кожа, естествена кожа и текстил. Голяма част от въпросните артикули са декорирани – с капси, камъни, шипове, апликации и т.н. В зависимост от личните си вкусове и предпочитания, имате възможност да си вземете едноцветни и многоцветни дамски раници, стилни и весели, елегантни и закачливи такива.
Удобство и комфорт – дамските раници, които предлагаме, притежават стилни и в същото време подходящи за нуждите на човешкото тяло дизайни. Дизайни, които ще ви гарантират максимални дози удобство и комфорт дори при пренасяне на товари със значителна тежест.
Актуалност - ние от luxzona.eu правим ново зареждане на дамски раници и други артикули абсолютно всяка седмица. Можете да бъдете напълно сигурни, че моделите, предлагани в онлайн магазина ни, наистина са най-новите, актуални и търсени такива на пазара.
Изгодни цени – в luxzona.eu ще се натъкнете на конкурентни и изгодни за вас цени, особено съпоставени с качеството на отделните артикули от категория „Дамски раници“. В допълнение, периодично правим значителни намаления в цените на част от въпросните артикули, което ви дава възможност да получите най-добрите дамски раници, без да се налага да правите кой знае колко големи разходи за целта.
Заложете на дамските раници от luxzona.eu и си подарете една уникална комбинация от качество, комфорт и стил!

Кои са предимствата на дамските раници
Как да изберете подходящата дамска раница
Защо да заложите на дамските раници от luxzona.eu

Дамска кожена раница

Дамска кожена раница

Дамска кожена раница

Дамска кожена раница

Дамска раница от еко кожа

Голяма дамска раница

Голяма дамска раница

Голяма дамска раница

Дамска раница от естествена кожа

Голяма дамска раница от еко кожа

Голяма дамска раница от еко кожа

Голяма дамска раница от еко кожа

Дамска раница-чанта от естествена кожа

Малка дамска раница / чанта

Дамска раница от еко кожа

Дамска кожена раница

Дамска кожена раница

Резултати 1 - 60 от 158

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking