регистрация Вход
Количката е празна
Търси

Клъч - официални вечерни чанти или тип Плик

Клъчът е малка елегантна чантичка подходяща за парти, сватба, абитуриентски бал, официални срещи и други. Tе са модерни от края на миналия век и оттогава са неизменен аксесоар в гардероба на всяка жена. Дамската чанта клъч е малка, но и трябва да е достатъчно голяма, за да събере най-необходимите неща - документи, ключове, пари, телефон, червило и пудриера.

Много хора твърде лекомислено отхвърлят чантата клъч, защото смятат, че е малка, за да събере необходимите за една жена неща. Но тези чанти ще сложат край на безпорядъка в дамската чанта, защото малкият и размер ще ви накара да изберете само най-необходимите неща. Клъчът е подходящият аксесоар, когато искате да добавите малко повече блясък на тоалета си и да се почувствате като съвременна модерна жена. Понякога се нуждаете от нещо ново в ежедневния си стил, вместо да инвестирате в нови дрехи, сменете ежедневната голяма претъпкана чанта с малка чанта клъч. Така, освен че ще дадете почивка на ръцете и раменете си ще се почувствате млада и секси.

Форма и материали:

Клъч официални вечерни чанти 1 - Вземете своята дамска чанта тип плик сегаЧантата клъч може да е с различна форма - правоъгълна, овална, сърцевидна, кръгла, със заоблени краища и други. Тя може да е украсена с камъни, мъниста, пайети, пискюли, метални орнаменти, шипове, катарами, дантела и други. Моделите с кроко ефект или красив змийски принт са впечатляващи. Закопчаването също е различно. Има клъчове с тик-так копчета, с магнитни тик-так копчета, с магнитно закопчаване (скрити магнити), с цип, с бутони или с метални закопчалки.

Закопчаването също допринася за стила на чантата, затова трябва да се разгледа внимателно. Клъчът преди всичко трябва да е стилен, но не трябва да пренебрегваме и неговата функционалност. Той трябва да е и удобен. Освен изборът на подходящ размер не трябва да пренебрегваме и вътрешното разпределение на плика. Има клъчове с едно отделение и само един допълнителен джоб за телефон или ключове, но има и такива с много малки секции, които се затварят с цип, за да държат сложените вътре предмети. Клъчовете могат да са за носене в ръка, на китка или през рамо.

Дръжките за носене на китка са прикрепени към едната страна на клъча, а дългата дръжка за носене на рамо обикновено може да се сваля и най-често са метални тип синджирче с ефектни красиви плетки. Клъчът може да е изработен от различни материали, като материалът съответства на вида повод, на който ще носите чантата, защото някои материали са по-луксозни и не са подходящи за всекидневна употреба.

Чантата клъч може да е изработена от естествена кожа или еко кожа, може и да е лачена. Най-често петната по тези чанти са от пръсти, те се почистват с влажна кърпа. Ако петното е по-устойчиво потърсете професионална помощ. За клъчове от плат най-често се използва сатен. Той е гладък и блестящ. Тези клъчове се носят на официални вечерни събития. Клъчовете от кадифе и естествен велур са меки на допир и излъчват лукс. Копринените клъчове се изработват от тъкан, получена от копринени буби - пашкули. Тази материя е фина и нежна. Почиства се с мокра кърпа.

Твърдите клъчове са изработени от различни импрегрирани материали. Покрити са с камъни, брокат или други ефектни материи.Има и клъчове "опаковани" в ефектни материи - ламе или мрежичка от камъни или перли. Това са най-ефектните и впечатляващи клъчове. Когато мънистата или камъните по чантата съвпаднат с тези на бижутата, то тогава тоалетът наистина ще е впечатляващ. При избора на такъв вид клъч внимавайте дали мънистата са здраво закрепени, защото с времето неминуемо ще загубите част от тях. В качествените модели винаги има добавени резервни капси, камъчета, перли или мъниста.

Видове клъчове

Клъч - официални вечерни чанти 2 - Модерни и луксозни чанти за събитияДамска чанта клъч, тип плик - те са тесни, закопчаването най-често е с магнитно тик-так копче. Те са твърди и са изработени от еко или естествена кожа. Имат дълга дръжка тип синджирче, която ще освободи ръцете ви, за да можете да си вземете питие. Подходящи са за бар, дискотека или парти.

Дамска чанта клъч, тип несесер -  са меки,затварянето е с цип и са подходящи и за всекидневна употреба. Най-често са с къса дръжка за носене в ръка.

Дамска чанта клъч, тип табакера - те са твърди, с ефектни закопчалки. Има изчистени, но има и модели, които ще придадат блясък на тоалета ви. Те са обсипани с камъни или брокат. Имат дълга дръжка за носене на рамо. Подходящи са за бал, сватба или парти.

С пристигането на уикенда и хубавото време винаги има някакво предложение за парти с приятели, сватба, абитуриентски бал и много други видове забавления. Във всеки случай, постигането на перфектният външен вид винаги е предизвикателство, което включва прекалено много избор от аксесоари, но като че ли никога не сме удовлетворени. Това се случва особено при избора на подходяща чанта клъч за всеки от възможните събития. Има голямо разнообразие от вечерни чанти клъч, които ни правят твърде нерешителни, когато става дума за 'сглобяване' на нашата парти екипировка. За да направите избор без никакви неприятности, нещата, които да търсите, когато избирате чанта клъч за вашата специална вечер включват:

 Подходящ ли е клъчът?

Първо, за да изберете подходящата чантичка клъч, трябва да знаете дали ще бъде подходяща за събитието, на което сте на път да присъствате. Например, официалните чанти обикновено са малки, а колкото по-малки стават часовете през нощта, толкова по-малки ще искаме да бъде и клъча. Така че, ако искаме да присъстваме на сватба, перфектната чанта клъч трябва да е много малка, без верига, с която да я носим на рамото, а да се носи в лявата ръка.

 Избор на цвета на официалната дамска чанта клъч

Клъч - официални вечерни чанти 3 - Удобни и не се късатОтживелица е чантата и обувките да са от един и същ цвят. Клъчът може да е с друг нюанс на същият цвят или съвсем различен и да е като акцент на тоалета. В никакъв случай не избирайте и цвят на клъча като този на тоалета, защото е не само скучно, но и грешно. Ако тоалетът е шарен не избирайте шарен клъч, а цвят, който присъства в тоалета. Цветове и принтовете на чантата зависят много от тоалета, който ще изберете. Ако сте решили, че дрехите ще бъдат семпли, най-добрата идея е да изберете чанта клъч с ярък цвят, наситени мотиви или силни тонове. В противен случай, когато носим рокля с ярки и живи цветове или с мотиви, чантата клъч трябва да бъде по-дискретна. Въпреки това, цветът на златото и среброто, винаги придава завършен вид на всеки тоалет. 

 Размер на балната чанта клъч

Чантата клъч за парти не трябва да бъде твърде голяма. Необходимо е да носите големи чанти през деня, за да приберете всичко, което ви трябва, но ако сте поканени на специална вечер, не ви трябват много неща, така че трябва да намалите размера на чантата си, за да изглеждате добре и да направите впечатление.

 Клъч за в ръка или за през рамо

Този въпрос е много лесен за решаване. Помислете за това, с което се чувствате добре? Какво смятате за по-функционално? Можете да намерите еднакво елегантни ръчни чанти клъч с дълга синджирена дръжка, за през рамо. Разбира се, че повечето клъчове за парти, които намерите, имат и двете възможности, така че не отделяйте много внимание на този въпрос, отговорът винаги е най-простият: това, което намирате за най-удобно.

 Естеството на материала на балната чанта клъч

Материалът, използван за правене на вечерни официални чанти клъч, няма значение, стига да е добър материал. За предпочитане е да вземете една чанта клъч, изработена от плат, една изработена от кожа и една покрита с камъни, защото винаги е по-добра от лошите бижута. Потърсете качествена чанта клъч. Имайте предвид, че ще можете да я използвате още много пъти, затова си купете вечерна чанта клъч, която е направена от добър материал и да подхожда на вашия стил.

 Цена на вечерната чанта клъч

Цената на официалните чанти клъч е много разнообразна. За да намерите баланс, ясно определете бюджета си и не го надхвърляйте. Важното е, да купите качествена бална чанта, която ще ползвате дълго.

Потърсете вашата официална бална чанта клъч в онлайн магазин  www.luxzona.eu  и не забравяйте, че една качествена красива и подходяща чанта ще донесе  елегантност и изтънченост на вашия аутфит.

Приятно пазаруване!

Форма и материали
Видове клъчове

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Изчерпано количество
Официална дамска чанта, клъч, от еко кожа, твърда, със златен обков

Официална дамска чанта, клъч, твърда, със златен обков Код H274-17

Цена 38,00 лв

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Изчерпано количество
Официална дамска чанта, клъч, с искрящи камъчета, сребърна

Официална дамска чанта, клъч, с искрящи камъчета, сребърна Код H359-1

Цена 42,00 лв

Дамска бална чанта

Ефектна бална чанта с камъни

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Изчерпано количество
Вечерна дамска чанта, клъч, твърда, пудра със златен обков

Вечерна дамска чанта, клъч, твърда, пудра със златен обков Код H275-12

Цена 38,00 лв

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Дамска бална чанта

Ефектна бална чанта 

Ефектна бална чанта от велур

Бална дамска чанта - клъч

Бална дамска чанта - клъч

Бална дамска чанта - клъч

Бална дамска чанта - клъч

Бална дамска чанта - клъч

Изчерпано количество
Официална дамска чанта тип клъч от сатенен плат, бяла

Официална дамска чанта тип клъч от сатенен плат, бяла Код GL548-2

Цена 20,00 лв

Бална дамска чанта - клъч

Бална дамска чанта - клъч

Резултати 1 - 60 от 380

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking