Вход
Количката е празна
Търси

Мъжки портфейли 

Портфейлът е неделим и нужен аксесоар в ежедневието на съвременния мъж. Изборът му трябва да е съобразен със статуса и стила на собственика му, но също така да е практичен и удобен. Най-предпочитани са портфейлите от естествена кожа. На пазара се предлагат и изработени от еко кожа или различни текстилни материи. В по-голямата си част моделите са комбинирани за носене на пари, карти и документи. Не допускайте да го препълвате, защото за никой не е приятна гледка портфейл със стърчащи от него бележки или банкноти. Подреденият и чист портфейл ще направи впечатление на всеки и ще допълни стилът на притежателя му.

Избор на портфейл

мъжки портфейли 1 - Кожени и стилни портфейли за ВасТрябва да сме много внимателни при избора на портфейл, защото той подчертава статута на притежателя му.
Задължително обърнете внимание на материала, от който е изработен портфейла.Ако е от естествена кожа то качеството й определя продължителността на използване на мъжкия портфейл.
Деловият мъж предпочита голям вертикален портфейл от естествена кожа за банкноти и карти, за носене във вътрешния джоб на сако.
Спортно-елегантния мъж избира компактен портфейл, който се сгъва два или три пъти,за да се събере в заден джоб или джоб на връхна дреха.
Младежите предпочитат малки портфейли без закопчаване, които се събират в задния или преден джоб на дънките.
Мъжкият портфейл не трябва да е прекалено натруфен, най-много да има няколко декоративни шева или ефектна щампа.
В търговската мрежа се предлагат портфейли от едно парче естествена кожа и такива от много парчета.Избирайте портфейл направен от цяло парче кожа. Той е по-скъп, но и много по-здрав.
Бъдете внимателни в избора си и винаги го съобразявайте със своите потребности и стил.

Детайли, които не трябва да пропускаме при избор на портфейл

Изборът на цвят на портфейла вече не се ограничава само до черно и кафяво, на пазара ще откриете богата цветова гама- бордо, червен, бежов, тъмно зелени, светло или тъмно сини, цвят камел и други. Ако носите чанта може да съчетаете цвета на портфейла с този на чантата.
Повечето мъже избират портфейл по външен вид и не обръщат внимание на детайлите. Много трябва да се внимава какъв е хастарът в портфейла. Има с кожен и текстилен хастар. Най-добре е ако е с кожен хастар, а ако е текстилен, то платът трябва да е достатъчно здрав, за да издържи на всекидневната употреба на портфейла.
Обърнете особено внимание и на шевовете на портфейла. Те трябва да са прави, ситни и от здрав конец.
Ако портфейлът е с много допълнителни странички, то закопчалката е задължителна, защото ако няма портфейлът ще стои отворен. Има портфейли с вътрешно и външно закопчаване. Най-често се използва тик-так копче, но има и с ластик, с цип или със скрити магнити.
Помислете и за монетника. Предлагат се портфейли с външен или вътрешен монетник. Кой ще ви е по-удобен?
Вътрешните странички в могат да са с или без допълнително закопчаване. Закопчаването препазва по-добре вашите кредитни карти и лични документи.
Много портфейли имат и допълнителни отделения с цип. Те са подходящи за прибиране на едри банкноти или важни документи.
Портфейлът е един от най-подходящите подаръци за мъже. Може да го съчетаете с кожен ключодържател, картодържач или кожен калъф за документи. Ако изборът ви е само портфейл, то го съчетайте с чантата, обувките или колана на бъдещият му притежател, така че той да остане доволен от своя подарък. Не подарявайте никога празен портфейл! Добавете метална монета за късмет на новия собственик.

Видове мъжки портфейли

мъжки портфейли 2 - Стилни портфейли за вашите документиБизнес портфейл - вертикален, достатъчно голям, за да побира банкнотите без да се прегъват и с отделения за карти и документи. Бизнес портфейлът е изработен от изключително качествена естествена кожа. Предпочитаните цветове са черно, тъмно или светло кафяво, бордо, тъмно синьо и червено. Носи се в чанта или вътрешен джоб на сакото.
Правилният избор на бизнес портфейл ще завърши стилният вид на съвременният делови човек.

Портфейл, тип органайзер - със среден размер и с много допълнителни отделения за карти, документи, визитки и снимки.Изработен е от качествена естествена кожа - телешка лицева кожа. Предлагат се в много различни цветове.
Портфейлът органайзер трябва да е с компактни размери, за да се събира в джоб на панталон или връхна дреха.

Портфейл 2 в 1 - с вадещ се органайзер за документи. Този вид портфейли са предпочитани от много мъже заради практичността и удобството им, тъй като вадещата се част може да се носи самостоятелно и да предпазва документите ни.

Младежки портфейл - малък, но достатъчно голям да събере банкноти, с малко допълнителни отделения и обикновено е без закопчалка за по-лесно вадене и прибиране в заден джоб на дънки.
Този вид портфейл е предпочитан през летните месеци, когато не носим връхна дреха и чанта.
Има и модели със синджирче и карабина за закачане към дрехите за по-голяма сигурност.

Портфейл с щипка - максимално компактен, без допълнителни отделения,евентуално има джоб за монети.
Портфейл за монети, тип легенче - те са малки, най-често твърди и са удобни за изваждането на необходимите монети.
Портфейл ключодържател - те са само с отделение за банкноти и карабинки за ключове.

Всички видове портфейли се предлагат с или без монетник.Монетниците могат да се закопчават с цип или тик-так копче. Най-удобният монетник е с тик-так копче и известен като френски джоб или легенче.

Материали за изработка на портфейли

мъжки портфейли 3 - Приберете на топло парите сиНай-разпространени са мъжките портфейли от естествена кожа.
Най-ефектни са портфейлите изработени от крокодилска или змийска кожа. Те са най-здрави, но и най-скъпи.
Свинската кожа е изключително здрава, но е твърда и дебела, трудна за обработка и направа на мъжки портмонета.
Агнешката кожа е мека и приятна на допир, но е тънка и недостатъчно здрава за дълга и всекидневна употреба. Тези портфейли са евтини и с по-кратък живот.
Телешката кожа е най-предпочитаната за изработка на портфейли. Използват се два вида телешка кожа - телешка лицева кожа и шпалтовка. Заради дебелината на кожата тя се цепи на две и се получават двата вида кожа.Горната част е лицева телешка кожа. Тя е с високо качество, лесна за работа и много здрава. От нея се получават най-хубавите портфейли, които са и най-разпространени. Шпалтовката е долната част от телешката кожа. Тя има всички качества на лицевата телешка кожа, но е по твърда, затова пък е значително по-евтина.
При направата на различни продукти от естествена кожа остават малки парчета, които вместо да се изхвърлят се смилат и после се пресоват заедно със свързващо вещество. Получава се качествен вторичен продукт - пресовка, който също се използва за направа на портфейли. Те не отстъпват много по качеството на тези от естествена кожа. Цената им е значително по-ниска.
Еко кожата също има своите почитатели, защото освен,че са по-евтини, то те са и достатъчно здрави.
Ако мъжкото портмоне е изработено от текстилна материя, то тя трябва да е достатъчно здрава и сбита - брезент, дънков плат или непромокаем промазан плат.

Как да използваме правилно портфейл от естествена кожа

За да удължим живота на портфейла от естествена кожа е необходимо да внимаваме как го ползваме.
В портфейла освен банкноти,монети, карти за отстъпки и кредитни карти често слагаме и визитки, касови бонове, билети от градския транспорт и други дребни неща. Така го препълваме и деформираме формата му, затова е необходимо периодично да преглеждаме неговото съдържание и да го почистваме от ненужните неща.
Голяма грешка е ако носите ключовете си в портфейла, защото те са с остри ръбове и ще срежат кожата му лесно.
Ако носите портфейлът си в задния джоб на панталона е добре да го вадите когато сядате, защото формата му ще се деформира.
В чантите има самостоятелни отделения за портфейл и е желателно да го слагате там, за да не се повреди или надраска от другите вещи вътре.

Какви грижи да полагаме за портфейлите от естествена кожа

мъжки портфейли 4 - Вземете вашия портфейл сегаЗа да се радваме дълго на перфектния вид на кожения портфейл е необходимо периодично да се грижим за естествената кожа.
Той трябва да се третира периодично с неутрален крем за обувки, защото с времето кожата губи своята еластичност и става суха и чуплива. Ако се появят петна трябва да се почистят с леко влажна кърпа и никога със силни химични препарати - ацетон или спирт.
В търговската мрежа се продават различни видове препарати за поддържане на естествената кожа: почистващата пяна или шампоан - премахват петна, кремове и освежители - за овлажняване и еластичност на кожата, полиращи кремове - за блясък и защита от вода.
Велурените портмонета почистете с четка с мек косъм.
Ако портфейлът от естествена кожа се замърси много е необходимо да потърсите професионална помощ, за да я върнете към нов живот.

Забавна част при избора на портфейл по фън шуй

Както навярно всички ще се съгласите, че най-хубавия портфейл е пълният портфейл ето няколко съвета как портмонето ви да привлича пари.
Всеки човек принадлежи към една от петте стихии - вода, земя, метал, огън и дърво.
Стихиите се определят според годината на раждане или по-конкретно от последната цифра на рождената година.
Ако годината завършва на:
0 или 1 - стихията е метал
2 или 3 - стихията е вода
4 или 5 - стихията е дърво
7 или 6 - стихията е огън
8 или 9 - стихията е земя
Ако искате портфейлът ви да привлича пари, то тогава ето какъв цвят е подходящ за Вас:
Метал - сив, сребърен, бял
Земя - златен, жълт, оранжев
Дърво - кафяв, зелен
Огън - червен, винен
Вода - черен, син, небесно син, лилав.
Портфейлът трябва да е изработен от естествена кожа или други естествени материали, избягвайте гумените или пластмасовите.
Не е желателно банкнотите да се прегъват, затова изберете достатъчно голям портфейл. Не го препълвайте с излишни вещи като касови бележки, късметчета, снимки и други.
Може да закачите и различни талисмани за привличане на пари - примерно висулка с камък, съответстващ на зодията ви или фигурка на съответната зодия от китайския календар. Носете амулет за привличане на пари - три китайски парички свързани с червена лента.
В България има и поверие люспа от шарана за Никулден да се сложи в портфейла - колкото по-голяма е тя толкова повече пари ще има притежателя му. Дафиновият лист също привлича парите, но той трябва да се подменя периодично.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ПРИ ИЗБОРА НА МЪЖКИ ПОРТФЕЙЛ

В онлайн магазин www.luxzona.eu ще откриете богат асортимент от висококачествени мъжки портфейли от естествена кожа. Подбираме най-доброто, което се предлага на нашия и световния пазар. Винаги търсим най-доброто съотношение цена - качество, като не пропускаме и най-малките детайли. Екипът ни е отзивчив и компетентен и винаги е на ваше разположение ако имате затруднения при избора на модел. Ежеседмично добавяме нови артикули в онлайн магазина, за да задоволим нуждите на нашите клиенти. Изпълняваме вашите поръчки бързо и коректно от 24 до 48 часа.

Избор на портфейл
Детайли, които не трябва да пропускаме при избор на портфейл
Видове мъжки портфейли
Материали за изработка на портфейли
Как да използваме правилно портфейл от естествена кожа
Какви грижи да полагаме за портфейлите от естествена кожа
Забавна част при избора на портфейл по фън шуй
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ПРИ ИЗБОРА НА МЪЖКИ ПОРТФЕЙЛ

Портфейл от естествена кожа

Мъжки портфейл от естествена кожа

Мъжки портфейл от естествена кожа

Мъжки кожен портфейл 

Мъжки кожен портфейл с монетник тип френски джоб

Кожен бизнес портфейл

Мъжки кожен портфейл с калъф за документи

Мъжки кожен портфейл с калъф за документи

Портфейл от естествена кожа

Мъжки кожен портфейл с метална щипка

Мъжки кожен портфейл с калъф за документи

Портфейл от естествена телешка кожа

Портфейл от естествена кожа

Портфейл от естествена кожа

Портфейл от естествена кожа

Портфейл от естествена кожа

Портфейл от естествена телешка кожа

Портфейл от естествена телешка кожа

Портфейл от естествена телешка кожа

Мъжки портфейл от естествена кожа,класически модел

Кожен портфейл, произход Турция

Кожен портфейл, произход Турция

Кожен портфейл, произход Турция

Кожен портфейл, произход Турция

Резултати 1 - 60 от 193
 • Мъжки портфейли 1
  Мъжки портфейли - цени
 • Мъжки портфейли 2
  Мъжки портфейли - предложения
 • Мъжки портфейли 3
  Мъжки портфейли - вземете сега!
 • Мъжки портфейли 4
  Мъжки портфейли - разгледайте стоките
 • Мъжки портфейли 5
  Мъжки портфейли - посетете сайта ни
 • Мъжки портфейли 6
  Мъжки портфейли - купете от нас
 • Мъжки портфейли 7
  Мъжки портфейли - качество
 • Мъжки портфейли 8
  Мъжки портфейли - най-доброто
 • Мъжки портфейли 9
  Мъжки портфейли - пазарувайте тук!
 • Мъжки портфейли 10
  Мъжки портфейли - удобство
 • Мъжки портфейли 11
  Мъжки портфейли - доверете се на нас
 • Мъжки портфейли 12
  Мъжки портфейли - правилния избор
 • Мъжки портфейли 13
  Мъжки портфейли - спрете се на сайта ни
 • Мъжки портфейли 14
  Мъжки портфейли - разгледай и харесай
 • Мъжки портфейли 15
  Мъжки портфейли - топ оферти
 • Мъжки портфейли 16
  Мъжки портфейли - пазарувайте на воля
 • Мъжки портфейли 17
  Мъжки портфейли - подгответе се
 • Мъжки портфейли 18
  Мъжки портфейли - място за пари
 • Мъжки портфейли 19
  Мъжки портфейли - хубава материя
 • Мъжки портфейли 20
  Мъжки портфейли - изберете най-доброто

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking