Вход
Количката е празна
Търси

Куфари

В онлайн магазин luxzona.eu са представени много модели твърди и текстилни куфари на колелца, спортни сакове и пътни чанти, както и куфари за ръчен багаж.

Твърдите куфари на колелца са с красив дизайн, изработени от супер здрави материали , но същевременно са много леки. Всички са с телескопична дръжка и са с колелца, което прави предвижването им много лесно и удобно.

Текстилните куфари с колелца са направени от дебели текстилни материи и имат външни допълнителни джобове.

 В онлайн магазин luxzona.eu ще откриете богат асортимент от куфари, който редовно се допълва с нови актуални модели.

Куфари

Куфарът е изключително важна принадлежност за хората, обичащи да посещават различни курорти и екзотични дестинации или пък за тези, на които често им се налага да предприемат бизнес пътувания. Няма по-подходящо и удобно средство от куфара за пренасяне на целия багаж, необходим по време на съответното пътуване. В това число дрехи, обувки и други лични вещи и принадлежности. По-надолу в текста ще получите няколко полезни съвета относно избора на точния куфар за вашите нужди и предпочитания. Преди това обаче нека се спрем на особеностите на куфарите като продуктова категория и преимуществата, които те носят на потребителите.

Какви преимущества предоставят куфарите?

Куфари 1
Куфари - Удобно преносими

Куфарите ще ви предоставят редица преимущества при предприемане на пътувания с лични или професионални цели. Започвайки от възможността да вземете със себе си абсолютно всички необходими вещи и стигайки до по-голямото удобство и комфорт при пренасянето им. В следващите редове ще изясним накратко всяко едно от основните преимущества на качествения и надежден куфар.
1. Възможност за вземане на необходимите вещи – действително е важно по време на международни пътувания да носите със себе си всички вещи, които в даден момент биха могли да ви потрябват. Независимо дали става въпрос за цял куп рокли, предназначени за различни събития и обстановки, или пък за няколко шишенца плажно масло, както и домашна храна, затворена в кутийки и бурканчета. Е, куфарите ще поберат всичко изброено, както и още много неща. Благодарение на куфарите най-ценните ви и любими вещи могат да са до вас практически във всяка точка на света.
2. Удобство при носене – куфарите са много по-удобни за носене в сравнение с пълни и тежки раници например. Те няма да натоварят толкова вашите рамена или гръб. А съвременните модели куфари на колелца са ненадминати по отношение предоставянето на максимален комфорт за потребителя. Куфарите на колелца на практика намаляват усещаната от човек тежест и позволяват пренасянето на големи товари без значителни усилия и проблеми.
3. Сигурност на вещите – в случай, че ще вземате със себе си крехки и чупливи вещи, то куфарът си е направо задължителен елемент за вас. Той представлява естествена защита за подобни вещи от факторите на външната среда, предотвратявайки счупвания, смачквания и различни други неприятни инциденти.

Как да изберете най-подходящия за вас куфар?

Куфари 2
Куфари - Хубави и качествени

Няколко са главните фактори, на които трябва да обърнете внимание в процеса по избор на куфар. Сред тях са размерите и материалът, от който е направен, както и неговите колелца и други допълнителни характеристики и приспособления. Ето най-важното за споменатите дотук фактори, играещи роля при набелязването на определен артикул от категория „Куфари“:
- размер - на пазара се предлагат куфари с изключително разнообразни размери. Дали ще си вземете голям, малък или среден такъв, зависи най-вече от личните ви нужди и навици. За да направите правилния избор в това отношение, си отговорете на няколко прости въпроса. Колко багаж обикновено вземате със себе си по време на пътуване, възнамерявате ли да включвате в него вещи, заемащи значително място, и сами ли ще пътувате или с цялото семейство. Отговорите на подобни въпроси несъмнено ще ви насочат към най-точния размер куфар за вас.
- материал – когато става въпрос за материал, сред най-предпочитаните варианти са твърдите PVC куфари. Те са направени от специална пластмаса, която е нечуплива и издържа успешно на удари и други външни въздействия. В допълнение, PVC куфарите са изключително леки и удобни за носене. Ако си вземете куфар от този тип, не само ще гарантирате сигурността на своите лични вещи, но и ще ограничите до минимум усилията и натоварването на тялото си при пренасянето на багажа за предстоящото пътуване.
- брой на колелцата – вече разбрахте, че куфарите с колелца са най-удобният и модерен вариант за пренасяне на багажа за почивки или бизнес пътувания. От значение обаче е колко на брой са колелцата на съответния куфар. Вариантите в това отношение са 2 или 4 колелца. При куфарите с 2 колелца натоварването върху ръката и гърба на човека е доста по-осезаемо. От друга страна, куфарите с 4 колелца намаляват до минимум необходимите усилия за пренасянето на багажа. Дори и в тях да се съдържат вещи с голяма тежест, едва ли ще имате проблеми в процеса на носене.
- допълнителни характеристики и приспособления – допълнителните характеристики и приспособления на куфара също биха могли да ви бъдат от голяма полза. Често срещана характеристика например е богатото вътрешно разпределение на пространството, включващо джобове за ризите, които ги предпазват от измачкване, както и специални калъфи за обувките. Някои модели куфари пък притежават заключваща система, осигуряваща по-високи нива на защита срещу кражби на пари, лични документи и вещи.

Защо да си вземете куфар от luxzona.eu?

Куфари 3
Куфари - Закупете сега!

luxzona.eu е най-подходящото място за вас, ако си търсите качествен и надежден куфар на изгодна цена. Ето какво може да ви предостави пазаруването в нашия онлайн магазин:
Високо качество – ние от luxzona.eu държим много на качеството на всички продукти, които предлагаме. В онлайн магазина ни ще намерите само и единствено куфари, направени от висококачествени материали и отличаващи се с голяма устойчивост във времето. Тези куфари ще ви помогнат да пренесете багажа за своето пътуване без почти никакви усилия, същевременно гарантирайки сигурността на по-крехките и чупливи предмети и вещи.
Постоянни намаления – намаленията в цените на отделните артикули са нещо, което се среща редовно в luxzona.com. При това в повечето случаи става въпрос за намаления на качествени артикули от престижни марки и брандове, като въпросните намаления могат да достигнат до 20 – 30% и дори повече. Последното важи с абсолютна сила, независимо дали говорим за куфари или други продуктови категории.
Разнообразие – и не на последно място, в luxzona.eu ще откриете огромно разнообразие от артикули в категория „Куфари“. В това число твърди и текстилни куфари на колелца, както и куфари за ръчен багаж. Множеството цветове и дизайни, в които се предлагат отделните модели куфари в luxzona.eu, ще ви помогнат да изберете най-точния и подходящ за вас куфар, отговарящ на вкусовете, предпочитанията и естетическите ви усещания.
Заложете на luxzona.eu и се сдобийте с удобен и естетически издържан куфар на изключително изгодна за вас цена!

Какви преимущества предоставят куфарите
Как да изберете най-подходящия за вас куфар
Защо да си вземете куфар от luxzona.eu
Куфари

Твърд куфар за ръчен багаж

Твърд куфар за ръчен багаж

Твърд куфар за ръчен багаж

Твърд куфар за ръчен багаж

Твърд куфар за ръчен багаж

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Твърд куфар за ръчен багаж

Куфар за ръчен багаж с разширение

Куфар за ръчен багаж с разширение

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Детски твърд куфар с колелца

Резултати 1 - 60 от 140
 • Куфари 1
  Куфари - за пътувания
 • Куфари 2
  Куфари - цени
 • Куфари 3
  Куфари - предложения
 • Куфари 4
  Куфари - вземете сега!
 • Куфари 5
  Куфари - разгледайте стоките
 • Куфари 6
  Куфари - почивката Ви чака
 • Куфари 7
  Куфари - посетете сайта ни
 • Куфари 8
  Куфари - купете от нас
 • Куфари 9
  Куфари - качество
 • Куфари 10
  Куфари - най-доброто
 • Куфари 11
  Куфари - пазарувайте тук!
 • Куфари 12
  Куфари - удобство
 • Куфари 13
  Куфари - доверете се на нас
 • Куфари 14
  Куфари - правилния избор
 • Куфари 15
  Куфари - спрете се на сайта ни
 • Куфари 16
  Куфари - разгледай и харесай
 • Куфари 17
  Куфари - топ оферти
 • Куфари 18
  Куфари - пазарувайте на воля
 • Куфари 19
  Куфари - подгответе се
 • Куфари 20
  Куфари - изберете най-доброто

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking