регистрация Вход
Количката е празна
Търси

Плажни чанти 2019

Плажната чанта трябва да е голяма, за да събере необходимите за плаж вещи - хавлия, бански, очила, козметика, джапанки и други. Обикновено чантите за плаж са с дълги дръжки за носене под мишница или за през рамо. Изработени са от леки, но здрави текстилни материи, а цветовете са ярки и красиви.  Поддръжката на плажните чанти е лесна, защото могат да се перат дори в пералнята. При нас ще откриете както евтини плажни чанти, така и стилни плетени плажни кошници.

В онлайн магазин luxzona.eu се стремим да предлагаме огромно разнообразие от топ модели плажни чанти с високо качество и ефектен дизайн, едноцветни, шарени и с красиви картинки плажни чанти.

Плажни чанти

Плажните чанти са аксесоар, от който хората, най-вече дамите, се нуждаят, особено лятото за плажа, а дори и за пикник. Плажните чанти са необходимост, заради предназначението и удобството при ползване. В тях има достатъчно място да се поставят принадлежности, като хавлия, джапанки, постелка за лежане, бански, очила, козметични продукти против изгаряне и други подобни, както и книга за четене, или друго четиво. Големината, формата и материала за изработване на плажни чанти са от особено значение. По-големите плажни чанти са по-практични, защото могат да съберат почти всичко.
Добре знаем, че тръгнем ли на морска почивка, а защо не и на планинска, едно от важните неща, които вземаме със себе си, това е удобната чанта, каквато е плажната чанта.

История на плажните чанти

Плажни чанти 1
Плажни чанти - подготви се за лятото

Ще ви разкажем за историята на плажните чанти в България. В миналото, плажните чанти също са били необходимост, въпреки, че не е имало голям избор, както сега. Плажовете не са били толкова много, колкото сега и потребността от плажна чанта не е била голяма. Хората ги изработвали сами, от подръчни материали, най-вече обикновен плат, или бризент, без да наблягат на качеството при изработката и качеството на материала. Единствено важно условие било платът да бъде непромокаем. В някои случаи плажните чанти представлявали обикновена мрежа, подобна на риболовната, с подходящ хастар, за да събира необходимите вещи. В търговската мрежа трудно се намирали удобни плажни чанти. Оформлението и декорацията на плажните чанти също било доста оскъдно, визията - еднообразна и затова дамите предпочитали да си ги изработят сами, по техен вкус, за да се отличават от масово продаваните продукти в търговската мрежа. По-изобретателните и творчески настроени сред тях, съчетавали различни материали и технологии при изработването на желаните от тях плажни чанти.

Как да изберем подходяща плажна чанта

Плажни чанти 2
Плажни чанти - взимай и към плажа

Предвид условията на плажа и планината /пясък, вода, трева /, плажните чанти трябва да бъдат изработени от подходящ непромокаем материал, влагоустойчиви и бързосъхнещи, по възможност с прегради и оформено дъно, за да се поставят в изправено положение. Друго важно условие е самата плажна чанта да е лека, за да не се утежнява допълнително, след като се напълни. Дръжките на плажните чанти трябва да са достатъчно дълги, за по-удобно носене - под мишница или на рамо. Изработени са от въже или подходящ здрав материал, придаващ усещане за рибарска мрежа. Препорачително е дръжките на плажните чанти да са с възможност за удължаване или скъсяване заради различния начин на носене.

Видове плажни чанти

В днешно време разнообразието на плажни чанти е огромно, за всеки вкус и предпочитание. Едно е общото между тях - цветовата гама е в топли, слънчеви, пастелни цветове. Формата на плажните чанти също е разнообразна, но преобладава тази на пресечен конус или тип “лале”. А може да бъде просто торба за рамо с правоъгълна форма. Всички плажни чанти са направени от висококачествен, непромокаем материал със, или без подплата. Срещат се също плажни чанти, изработени от дантела, или мрежа, или плетени - от полиестер, тип кошница, за носене в ръка и под мишница.
Външността на плажните чанти също е от значение – а за някои хора е може би и най-важната. Но модната индустрия има решение за всеки. И тъй като желанията на дамите са най-различни, както по отношение на цвета и декорацията, така и по отношение на големината на плажната чанта. Луксзона има широк асортимент от продуктии, който ще срещне нуждите ви!

Видове плажни чанти от luxzona.eu

Плажни чанти 3
Плажни чанти - правилния избор

Едни от плажните чанти са с щампа или апликация. Винаги на мода са флоралните мотиви - красиви пролетни или летни цветя, екзотични птици или животни. Също така много харесвани са плажните чанти с изображения на морски пейзажи, морско дъно или морска звезда, с палми и пясъчен замък. Предлагаме плажни чанти с любимите ни морски обекти – коребчета, мрежи, въдици, корабни въжета. Изображението може да бъде и корабен рул върху подходящ цвят. Не по-малко интересни са и плажните чанти в различни райета-комбинация бяло и синьо; бяло и черно; комбинация- жълто и кафяво; зелено и кафяво, а може и в повече цветове. Райетата могат да бъдат както хоризонтални, така и вертикални. Върху тези райета са поставени картини с красиви морски изгледи. Интерес представляват и плажните чанти с изображение на животни, и нашумелите слончета, еднорози и фламингота. Относно плата за изработване на плажни чанти, предлагаме такива от текстил - лен или дънков плат, но задължително с непромокаем хастар. Те могат да се затварят с цип и да имат страничен джоб за дребни принадлежности. Допълнително, плажните чанти могат да имат и вътрешен джоб за поставяне на телефон или портмоне.
Голяма част от плажните чанти са в един основен топъл цвят / жълт, бежов, оранжев, син, червен/, като са украсени допълнително с мънисти, цветни пера или цветна панделка. За по-взискателните дами, предлагаме плажни чанти в етномотиви, като например младо момиче в красива народна носия, или елементи от нашия фолклор, като накити. Най-новите тенденции при плажните чанти са, те да се изработват от екоматериал-екокожа, или просто екоплат в удобна големина и форма -за плаж, пикник, или просто пазаруване, т.е. универсално предназначение. Екоматериалите се препоръчват и предпочитат за плажни чанти заради намаляване ефекта от глобалното затопляне и съхраняване на околната среда, което касае цялото човечество. Каквато и да е, плажната чанта си остава едно удобство. Може да се каже, че за всеки вкус и предпочитание има подходящи плажно чанти. А от друга страна, те са невероятен завършек на облеклото, отиват на тена ви, на пясъка и морето.
Плажните чанти от Луксзона са допълнение към тоалета ви. От еко кожа, плат, брезент, те ще направят визията ви още по-услепителна. Ако искате всеки на плажа да ви заговори – поръчайте плажна чанта от Луксзона. Открийте разнообразието от модети тук: luxzona.eu!

История на плажните чанти
Как да изберем подходяща плажна чанта
Видове плажни чанти
Видове плажни чанти от luxzona.eu

Евтина плажна чанта

Евтина плажна чанта

Резултати 1 - 60 от 377

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking