Вход
Количката е празна
Търси

Бизнес чанти

Бизнес чантата е необходим аксесоар за деловите мъже и жени. Освен, че придават завършен вид на съвременния човек, те са изключително удобни и практични. Повечето от бизнес чантите са комбинирани за документи и лаптоп. Желателно е да имат също и допълнително спомагателни малки или просто отделни джобове за химикалки, мобилен телефон и други.

ИЗБОР НА БИЗНЕС ЧАНТА

За всекидневна употреба са по-подходящи спортно-елегантните бизнес чанти. Те са леки и меки, но достатъчно големи, за да поберат всичко необходимо за работния ви ден. Ако ви предстои бизнес срещата изберете официална бизнес чанта. Тя е твърда и с много отделения, за да подредите всичко необходимо за работната среща - документи, лаптоп или таблет и други.

Бизнес чанти 1 - офис чанти от високо качество
Бизнес чанти 1 - Направете вашият избор лесен с нас.

Правилният избор на бизнес чанта ще завърши стилният вид на съвременният делови човек и ще подчертае високият професионализъм на собственика и. Бизнес чантите в някои случаи могат да бъдат само с дълга дръжка за носене през рамо или само с къса дръжка за носене в ръка, но най-практичен и търсен модел е този, който е комбиниран с къса и дълга дръжка и може да се носи по двата начина. Бизнес чантата може да бъде мека или твърда. Най-разпространените цветове бизнес чанти са тъмно и светло кафяво, черно и бордо.

Ако решите да изберете бизнес чанта за подарък, то трябва да се съобразите със стила, годините и професията на човека. Подаръкът бизнес чанта може да бъде комбиниран със стилен портфейл, портмоне или колан.

ВИДОВЕ БИЗНЕС ЧАНТИ

Бизнес чантите могат да бъдат изработени от естествена кожа, еко (изкуствена) кожа,брезент или здрави непромокаеми текстилни материи.

Бизнес чантите се делят на няколко вида според формата им :

Бизнес чанта тип папка - те са хоризонтални, достатъчно големи, за да събират формат А4, с една основна преграда.

Бизнес чанта тип куфарче - те могат да бъдат както хоризонтални, така и вертикални, с преграда за документи, таблет или лаптоп, с допълнителни външни и вътрешни отделения за писалки, телефони и други дребни, но необходими неща.

Бизнес чанта стандартен модел - отново хоризонтални или вертикални с три прегради (отделения) : преден и заден голям джоб и допълнителни джобчета за аксесоари.

КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА БИЗНЕС ЧАНТИТЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Бизнес чанти 2 - Колегите Ви ще завиждатМного хора смятат, че закупувайки скъпи и надявайки се качествени бизнес чанти от естествена кожа означава и дълъг живот на чантата. Това е така, но както всичко така и чантите от естествената кожа изискват грижи, за да изглеждат винаги като нови. Няма да направите добро впечатление ако чантата е мръсна, с драскотини или претъпкана и разхвърлена.

Бизнес чантата трябва да се третира периодично с неутрален крем за обувки. Ако се появят петна по нея трябва да се почистят с леко влажна кърпа и никога със силни препарати като ацетон или спирт.

В търговската мрежа се продават различни видове препарати за поддържане на естествената кожа: почистваща пяна или шампоан, които премахват петна, кремове и освежители, полиращи средства за блясък и защита от вода.

Велурените бизнес чанти се почистват с четка с мек косъм.

Ако бизнес чантата от естествена кожа се замърси много е необходимо да потърсите професионална помощ, за да я върнете към нов живот.

Ако се грижите добре за вашата бизнес чанта тя ще издържи повече от 10 години.

КАК СЕ СЪХРАНЯВА БИЗНЕС ЧАНТА ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Много от нас подреждайки гардеробите си прибираме чанти и дрехи в найлонови торби, но за чантата от естествена кожа това е абсолютно забранено.

Важно е да се запомни, че те трябва да се съхраняват в текстилни торбички, за да може кожата да се запази и "диша". Ако все пак приберете бизнес чантата в найлонов плик, то задължително пуснете вътре няколко пликчета със салицил.

КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА БИЗНЕС ЧАНТИТЕ ОТ ЕКО КОЖА

За разлика от чантите от естествената кожа, бизнес чантата от изкуствена кожа не се нуждае от толкова много грижи.

Достатъчно е да я поддържате с полиращи средства и да я почиствате периодично с влажна кърпа. Тя няма да ви служи дълго като чантата от естествена кожа, но понеже са по-евтини бизнес чанти ще можете да я подменяте.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС В ИЗБОРА НА БИЗНЕС ЧАНТА

Бизнес чанти 3 - Вземете офис чанта на достъпна ценаБизнес чантите от естествена кожа, които предлагаме в онлайн магазин luxzona.eu са изработени от висококачествена телешка лицева кожа или телешки бокс.

Обръщаме внимание и на детайлите:

- ципове - те трябва да са здрави и с удобен плъзгач;

- дръжките - освен здрави е задължително да са и удобни, да са захванати стабилно с нитове или винтове, дългата дръжка да има удебелена част, за да не убива на рамото, задължително е да има опция за регулиране на нейната дължина;

- катарамите - трябва да са метални или от пластмаса с високо качество, откачването и закачването да е лесно, желателно е да са с опция въртене, за да се разплита и разсуква бързо дръжката;

- токи - изключително важно е токите да са здрави и сигурни, с надежден механизъм за отваряне и затваряне, а ако искате да заключвате важните неща тогава изберете тока с катинарче, а най-добре с код;

- хастар - ако има хастар, то той трябва да е здрав и с тъмен цвят.

Ние от онлайн магазин luxzona.eu се стремим винаги да сме в крак с модните тенденции, но на първо място подбираме най-качествените бизнес чанти и постигаме перфектното съотношение цена - качество. Ще помогнем, когато се колебаете в избора си на бизнес чанта и ще препоръчваме най-подходящият за Вас модел.

Изпълняваме вашите поръчки в най-кратки срокове от 24 до 48 часа, а вие ще заплатите само след като сте се убедили в качеството на чантата.

Приятно пазаруване!

ИЗБОР НА БИЗНЕС ЧАНТА
ВИДОВЕ БИЗНЕС ЧАНТИ
КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА БИЗНЕС ЧАНТИТЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА
КАК СЕ СЪХРАНЯВА БИЗНЕС ЧАНТА ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА
КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА БИЗНЕС ЧАНТИТЕ ОТ ЕКО КОЖА
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС В ИЗБОРА НА БИЗНЕС ЧАНТА

Бизнес чанта от естествена кожа 

Бизнес чанта от еко кожа 

Бизнес чанта от телешка кожа, произход Турция

Бизнес чанта от телешка кожа, произход Турция

Бизнес чанта от естествена кожа 

Бизнес чанта от телешка кожа 

Бизнес чанта от телешка кожа 

Бизнес чанта от естествена кожа 

Бизнес чанта от естествена телешка кожа, произход Турция

Луксозна кожена бизнес чанта, произход Турция

Луксозна кожена бизнес чанта, произход Турция

Бизнес чанта от естествена кожа 

Бизнес чанта от естествена кожа 

Резултати 1 - 21 от 21

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking