Вход
Количката е празна
Търси

Дамски чанти тип торба

Дамските чанти тип торба са най-предпочитаните и търсени дамски чанти. Те са удобни, практични и достатъчно големи, за да съберат всичко необходимо, което ще потрябва на съвременната жена в нейното забързано ежедневие. Дамските чанти тип торба са с дръжки, подходящи за носене под мишница и през рамо.

В онлайн магазин luxzona.eu предлагаме огромно разнообразие от размери и цветове красиви дамски чанти тип торба. Всяка седмица добавяме нови и модерни модели чанти с високо качество, за да задоволим и най-претенциозните си клиенти.

Дамска чанта, тип торба

Дамска чанта, тип торба

Резултати 1 - 11 от 11

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking