Вход
Количката е празна
Търси
Внимание
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 887

Плажни чанти - за какво да внимаваме при избора на плажна чанта

  • Публикувана в Блог Luxzona
  • Прочетена 2957 пъти

Лято е! Време е за почивка на море и леко полеко започвате да стягате багажа.

Един от най-важните атрибути за плажа е плажната чанта. Предварително помислете какво ще носите в нея, за да изберете най-подходящият размер.

Ако ще носите само своите неща - плажна кърпа, джапанки, очила, лосион против изгаряне, пари и телефон, то не е необходимо чантата да е много голяма.

Но ако сте на семейна почивка багажът се увеличава и тогава трябва да се спрете на голяма плажна чанта.

А ако сте с деца ще носите и играчки, топки и пояси на плажа, то изберете огромна плажна чанта. Помислете и какъв вид плажна чанта предпочитате- плажна чанта тип кошница, текстилна или плетена.

Обърнете внимание и на закопчаването на чантата, има с копче, с цип и комбинирано.

Препоръчваме ви закопчаване с цип, защото с него плажната чанта се затваря плътно и няма да се пълни с пясък. Плажната чанта трябва да е с текстилен хастар, който не пропуска песъчинки. Задължително е да има джоб с цип за пари и телефон, за да не се налага да преравяте всичко в нея, докато ги откриете.

Няма да се затрудните за цвета на плажната чанта, защото българският пазар предлага богата гама от ярки цветове и ефектни десени. Има едноцветни и пъстри модели, с красиви картинки и морски пейзажи.

Дръжките трябва да са достатъчно дълги за носене под мишница или на рамо, за да са свободни ръцете ви. LuxZona.eu Ви пожелава приятно пазаруване и неповторимо плажуване!

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking