Вход
Количката е празна
Търси
Внимание
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 887

Бизнес чанта

  • Публикувана в Блог Luxzona
  • Прочетена 763 пъти

Бизнес чантата е най-подходящият и нужен аксесоар за съвременният делови човек.

Те могат да бъдат с различен дизайн, спортен или официален стил, съобразен с мъжката мода. Обикновено се носят в ръка, но има и модели с допълнителна дълга дръжка, за да се носят през рамо. Най-предпочитаните цветове за бизнес чанта са черно, бордо, нюанси на кафявото. Голямото удобство на бизнес чантата е, че освен документи и нужните вещи, които носим имат и отделение за лаптоп.

Ние от онлайн магазин luxzona.eu предлагаме нови топ модели бизнес чанти от естествена кожа, еко кожа и от плат, с гаранция за супер качество и моден дизайн.

Приятно пазаруване!

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
Luxzona.eu Специализиран онлайн магазин luxzona.eu за дамски и мъжки чанти, раници, куфари, сакове, портфейли и портмонета. В магазина може да намерите мъжки и дамски чанти от естествена и еко кожа или от плат, дамски портмонета, мъжки портфейли и калъфи за документи от естествена кожа с високо качество. В раздел раници са представени ученически раници, дамски раници, раници за лаптоп и документи, туристически и спортни раници. В отделна категория са публикувани бизнес чанти. Предлагаме богат асортимент от модели плажни чанти.

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking